Kattavat palvelut kiinteistöjen öljylämmitykseen Porin seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RiVe Oy tarjoaa palvelut öljylämmitykseen ja sen kunnossapitoon Porissa ja lähialueilla. Me myymme, korjaamme ja huollamme öljykattilat ja öljypolttimet yli 15 vuoden kokemuksella. Mikäli siis öljylämmitteisessä kodissa lämmitys ei toimi kunnolla, ota meihin pikaisesti yhteyttä!


Palvelemme kotitalouksien lisäksi muun muassa teollisuuskiinteistöjä sekä maatalouden toimijoita. Saat meiltä palvelut tarvittaessa myös nopealla aikataululla, aina vankalla osaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin. 


Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä ja kysy lisää! Saat meihin parhaiten yhteyden soittamalla, mutta voit myös lähettää meille viestin sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Öljylämmittimien huolto- ja korjaustyöt

RiVe Oy korjaa ja huoltaa öljykattilat ja öljypolttimet Porissa ja lähiseuduilla, noin 15 kilometrin säteellä Porin keskustasta. Pääasiallisia kohteitamme ovat muun muassa viljakuivurien, omakotitalojen ja teollisuuskiinteistöjen öljylämmittimet. Huollon hinta on 160 euroa sisältäen arvonlisäveron.

 

Jos kiinnostuit palveluistamme, kysy meiltä lisää ottamalla yhteyttä! Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiin öljylämmittimistä tai palveluistamme.

Yhteystiedot

Muista kotitalousvähennys

Jos tilaat meiltä öljylämmittimen huolto- tai korjaustyöt kotiisi tai mökillesi, muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen! Kotitalousvähennyksellä voit leikata huoltotöiden kuluja tuntuvastikin. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Mitä öljylämmityksestä kannattaa tietää?

Öljylämmitys on kustannustehokas tapa lämmittää kotia, kun öljylämmitysjärjestelmä on asianmukaisesti ja säännöllisesti huollettu. Öljylämmityksen isoimpia etuja on hyvä hyötysuhde, eli kyseessä on energiatehokas tapa lämmittää asuntoa. Öljylämmitystalo on myös omavarainen, sillä jokaisessa öljylämmitteisessä kodissa on oma, pitkään riittävä energiavarasto. Jos sinulla on kysyttävää öljylämmityksestä, ota yhteyttä!

Kysy lisää