Ilmavesilämpöpumppujen ja lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Porin seudulla

Ota yhteyttä!

RiVe Oy:ltä saat ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput sekä maalämpöpumput asennuksineen. Tilaamalla lämpöpumpun alan ammattilaiselta saat ne kotiisi kätevästi käyttövalmiina. Voit tilata lämpöpumput sekä saneeraus- että uudiskohteisiin Porin ja muun Satakunnan alueella. Palveluihimme kuuluu myös aurinkosähköpakettien myynti ja asennus.

Saat meiltä tietysti myös lämpöpumppujen huolto- ja korjaustyöt. Lämpöpumpputekniikka on yksi erikoisosaamisen alueistamme ja voitkin luottaa lämpöpumppusi huoltotyöt huoletta meille. 


Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä ja kysy lisää! Saat meihin yhteyden helpoiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Hinnoittelumme

Hinnoittelemme lämpöpumppujen asennukset urakkakohtaisesti, ja hintaan sisältyy tällöin lämpöpumpun lisäksi laitteen kuljetus ja asennus kohteeseen. Esimerkiksi saneerauskohteeseen lämpöpumpun saa hintaan alkaen 9000 euroa (arvonlisävero sisältyy hintaan). Huolto- ja korjaustyöt hinnoittelemme tapauskohtaisesti. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Lämpöpumput tehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen

Lämpöpumppu kannattaa hankkia, kun haluat parantaa kotisi lämmityksen ja ilmastoinnin energiatehokkuutta. Lämpöpumppu toimii kaikkina vuodenaikoina: talvella se lämmittää ja kesällä viilentää sisäilmaa. Esimerkiksi ilmavesilämpöpumppu toimii kierrättämällä sisällään käyttövettä, minkä avulla sisätiloihin saadaan aina asujien kannalta ihanteellinen lämpötila. Maalämpöpumppu taas käyttää lämmön lähteenä maahan varastoitunutta auringon energiaa. Lämpöpumput toimivat pitkälti automaattisesti, joten ne ovat varsin helppokäyttöisiä. 


Lämpöpumppu maksaa itsensä pian käytössä takaisin, ja se on myös ympäristöystävällinen ratkaisu. Meiltä saat laadukkaiden NIBE- ja Panasonic-tuotemerkkien lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, käyttövalmiiksi asennettuna.

Pyydä tarjous!

Aurinkosähköpaketit

Aurinko on hyvä ja kannattava energianlähde myös meillä pohjoisessa. Meiltä saat aurinkosähköpaketit valmiiksi asennettuna kotiin, mökille, puutarhaan, saunaan tai vaikka asuntoautolle. Aurinkoenergian avulla pienennät sähkölaskuasi ja sijoitat ympäristöystävälliseen, uusiutuvaan energiaan. 

Kysy meiltä lisää ottamalla yhteyttä!

Yhteystiedot