Putkiremontit ja muut LVI-asennukset Porin seudulla. Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RiVe Oy tekee kaikki LVI-alan työt laajoista putkiremonteista uudisrakennusten LVI-asennustöihin Porissa ja muualla Satakunnassa. Palvelemme sekä kotitalouksia että eri alojen yrityksiä yli 15 vuoden kokemuksella. Teemme putkiremontit ja muut LVI-alan työt omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja uudiskohteisiin.


Palvelemme sinua joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kerro meille, millaisesta kohteesta on kyse, niin saat meiltä tarjouksen. Huomaathan, että voit tilata meiltä myös lämpöpumput sekä öljylämmittimien huollot ja asennukset.

Hinnoittelumme

Pyrimme tarjoamaan palveluitamme kilpailukykyiseen hintaan. Alla voit tutustua tuntikohtaiseen hinnoitteluumme. 

Pyydettyäsi meiltä tarjouksen, tulemme mieluiten paikan päälle tekemään tarkemman arvion työn laajuudesta. Hinnoittelumme on seuraavanlainen:

  • Tuntihinnoittelu 42 euroa + ALV (52,80 euroa).

  • Huoltoautokorvaus 24,80 euroa/käynti.

Pyydä tarjous!

Palvelumme taloyhtiöille ja omakotitaloasujille

Teemme erilaiset LVI-alan työt taloyhtiöille ja omakotitaloille. Saat meiltä niin kokonaiset putkiremontit kuin pienemmätkin LVI-työt, kuten lämmitys- ja käyttövesikalusteiden huollot ja korjaukset sekä ilmastointijärjestelmien puhdistus- ja säätötyöt. Palvelemme kaikenkokoisia taloyhtiöitä Porin ja Satakunnan seudulla. 

Saat meihin yhteyden helposti soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Uudiskohteet

Etsitkö kokenutta ja osaavaa ammattilaista uudiskohteen LVI-töihin? RiVe Oy:llä on runsaasti kokemusta LVI-alan asennustöistä omakoti-, rivi- ja kerrostalojen rakennustyömailla. Pyydä meiltä tarjous putkitöistä ja muista uudiskohteen LVI-töistä, oli kyseessä sitten laajempi kokonaisuus tai pienempi työ.

Lue myös ilmalämpöpumpuista